Sopimus- ja palvelunhallinta

Varmistamme sopimusten ja palveluiden hallinnan ja muutoskohteiden projektoinnin.

Sopimus- ja palvelunhallintaohjelmisto pilvessä

Rubicin palveluhallintapalvelu koostuu Palvelusalkku-ohjelmistosta sekä systemaattisesta palvelunhallintaprosessista.

Palvelusalkku on sopimus- ja palvelunhallintaohjelmisto, jonka avulla organisaatio voi seurata kaikkien sopimustensa ja käyttämiensä palveluiden tilaa, niistä syntyviä kustannuksia ja mahdollisia riskejä helposti yhdellä silmäyksellä. Palvelusalkun avulla pienennät sopimus- ja palvelunhallintaan liittyviä riskejä.

Palvelusalkku on kehitetty yhteistyössä SoulCoren kanssa, ja se sijaitsee yhdessä markkinoiden turvallisimmista pilvistä, Microsoftin Azuressa.

Tukea suunnitelmalliseen IT-palveluiden hallintaan

Palvelusalkun käytön lisäksi käynnistämme palvelunhallintaprosessin, jonka osana määrittelemme palveluiden elinkaarien vaiheet sekä varmistamme niiden suunnitelmallisen kehityksen. Tuemme myös muutosprojektien priorisoinnissa sekä läpiviennissä.

Lisäksi voimme auttaa asiakkaitamme erilaisten erikoistilanteiden yli ottamalla hoitoomme IT-päällikön tai IT-kehityspäällikön tehtävät.

Asiakkaamme

Alla muutamia asiakkaitamme, joiden kanssa olemme jo saaneet tehdä ainutkertaisen muutosmatkan.

Suomen Kiertovoima KIVO ry

Laaja vaatimusmäärittely jätelaitosten yhteiselle toiminnanohjausjärjestelmälle – “en tekisi mitään toisin, jos nyt palaisin alkuun”

Lue lisää »
ARKKITEHTI-LEHTI

Arkkitehti-lehdelle kustannustehokas ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava julkaisualusta – “Saimme asiantuntevaa apua juuri siihen mihin tarvitsimmekin”

Lue lisää »
John Nurmisen säätiön laiva-aiheinen logo sinisellä taustalla ja teksti "suojelemme Itämerta ja sen kulttuuriperintöä"
John Nurmisen Säätiö

Asiakkuudenhallintajärjestelmä vastaamaan varainhankinnan tarpeita – “Valitsimme Rubicin, koska heillä on kokemusta järjestökentästä ja järjestelmien palveluntarjoajista”

Lue lisää »
Kuusi liiton työntekijää tuulettavat kirpputoritilassa.
Mannerheimin lastensuojeluliitto

Mannerheimin lastensuojeluliitolle kilpailutettiin nykyaikainen ja tarkoituksenmukainen jäsenrekisteri – ”tosi hyvä fiilis jäi ja syntyi luottamus Rubiciin”

Lue lisää »

Blogi

Blogi