IT-ympäristöjen kartoitukset ja selvitykset

Kartoitamme ja analysoimme IT-ympäristösi nykytilan ja kehitystarpeet.

Kattava ja ymmärrettävä selvitys digitaalisesta ympäristöstä

Ennen hankintaprosessin käynnistämistä kannattaa käyttää hetki aikaa nykytilanteen analysointiin sekä eri kehitysvaihtoehtojen tunnistamiseen.

Rubicin asiantuntijan johdolla kartoitetaan nykyisin käytössä olevat palvelut, järjestelmät ja kumppanit. Analyysi suoritetaan haastattelemalla organisaation avainhenkilöitä, järjestelmien käyttäjiä sekä ulkoisia sidosryhmiä, kuten nykyisiä IT-palvelukumppaneita sekä järjestelmätoimittajia tai asiakkaita.

Kuvaamme kehityskohteet ja arvioimme kustannukset

Analysoimme lähtötilanteen tunnistamalla muutoksenalaiset sovellukset ja niiden kehittämiseen vaikuttavat tekniset reunaehdot. IT-auditoinnissa muodostamme hankkeen ”ison kuvan”, minkä avulla kommunikointia on helpompi jatkaa sekä sisäisesti että toimittajien kanssa.

Selvityksen lopputuloksena syntyy raportti, josta ilmenee IT-palveluiden ja järjestelmien nykytila, tunnistetut kehitystarpeet sekä konkreettinen suositus etenemisestä, potentiaalisista kumppaneista, sekä karkea arvio kustannuksista budjetoinnin tueksi.

Selvityksissä kartoitetaan seuraavat osa-alueet:

  • Ihmiset ja osaaminen
  • Kulttuuri ja viestintä
  • Johtaminen ja strategia
  • Teknologia ja työkalut
  • Prosessit ja data

Asiakkaamme

Alla muutamia asiakkaitamme, joiden kanssa olemme jo saaneet tehdä ainutkertaisen muutosmatkan.

Tapiolan Lämpö tarvitsi ulkopuolista apua ICT-järjestelmähankintaprojektiinsa – “vakuutuimme Rubicin ammattitaidosta”

Lue lisää »
Suomen Kiertovoima KIVO ry

Laaja vaatimusmäärittely jätelaitosten yhteiselle toiminnanohjausjärjestelmälle – “en tekisi mitään toisin, jos nyt palaisin alkuun”

Lue lisää »
ARKKITEHTI-LEHTI

Arkkitehti-lehdelle kustannustehokas ja tulevaisuuden tarpeisiin vastaava julkaisualusta – “Saimme asiantuntevaa apua juuri siihen mihin tarvitsimmekin”

Lue lisää »
John Nurmisen säätiön laiva-aiheinen logo sinisellä taustalla ja teksti "suojelemme Itämerta ja sen kulttuuriperintöä"
John Nurmisen Säätiö

Asiakkuudenhallintajärjestelmä vastaamaan varainhankinnan tarpeita – “Valitsimme Rubicin, koska heillä on kokemusta järjestökentästä ja järjestelmien palveluntarjoajista”

Lue lisää »

Blogi

Blogi