29 touko
UniSport-liikuntakeskuksille tarkoituksenmukainen toiminnanohjausjärjestelmä Rubicin avulla
Avainsanat: ERP, Hankinta, kilpailutus, Projektipäällikkö

UniSport on Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Svenska Handelshögskolan yhteinen liikuntakeskus, joka tuottaa kaikille avoimia liikuntapalveluja kuudella yliopistokampuksella. Rubic oli UniSportin apuna uuden toiminnanohjausjärjestelmän vaatimusmäärittelyissä ja kilpailutuksessa. 

”Meillä oli käynnistetty uuden toiminnanohjausjärjestelmän hankintaprojekti, johon saimme Rubicilta erinomaista apua ja tukea”, UniSportin myynti- ja markkinointipäällikkö Hannele Pulliainen sanoo. ”IT-maallikkoina tarvitsimme apua toiminnanohjausjärjestelmän vaatimusmäärittelyyn niiden uusien ominaisuuksien suhteen, joita järjestelmältä kaipasimme”, Pulliainen jatkaa. 

Järjestelmältä toivottiin esimerkiksi uusia markkinoinnin automaation, raportoinnin ja erilaisten laskutuksen ja maksutapojen ominaisuuksia. ”Rubicin konsultti auttoi meitä kääntämään toiveemme IT-kielelle”, Pulliainen kehuu. ”Erityisesti asiat, jotka vaativat integraatioita ulkopuolisten toimittajien järjestelmien kanssa, olisivat olleet vaikeita hahmottaa ilman Rubicin apua.” 

”Olimme erityisen tyytyväisiä Rubicin konsultin kykyyn auttaa projektin kokonaiskuvan hahmottamisessa. Hänellä oli erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hän aina ymmärsi nopeasti, mitä tavoittelimme. Hän piti punaisen langan keskusteluissa ja osasi neuvoa meille, mitä kannattaa tehdä”, Pulliainen päättää. 

Rubicin ja UniSportin yhteistyö jatkuu toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa. 

 

Rubic