19 marras
”Saimme ymmärrettävän kokonaiskäsityksen ICT-ympäristömme nykytilasta ja kehityskohteista” – Rubic toteutti Suomen urheilun eettiselle keskukselle kattavan digiauditoinnin
Avainsanat: digiauditointi, ict, kehityshanke, tietosuoja

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry vahvistaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa eettisesti kestävää urheilukulttuuria. SUEKin tehtäviä ovat muun muassa antidopingtoiminta ja kilpailumanipulaation torjunta, joissa korostuvat luotettavat digitaaliset työkalut, tietosuoja ja tietoturva.

”Uutena johtajana halusin saada kattavan kokonaiskäsityksen SUEKin ICT-asioista ja siitä, mitkä ovat mahdollisia digiasioiden kehitystarpeita”, vuodenvaihteessa 2019 SUEKin pääsihteerinä aloittanut Teemu Japisson sanoo.

”Digitaalisten työkalujen käyttö on aivan SUEKin ydintoimintoa, esimerkiksi antidopingtyössä korostuvan tietoturvan osalta. Saimme Suomen olympiakomitealta erinomaisen suosituksen Rubicista, joka teki meille selkeän ja maallikollekin ymmärrettävän raportin digiympäristön nykytilasta ja kehityskohteista”, Japisson jatkaa.

Pääsihteeri Teemu Japisson on erityisen tyytyväinen Rubicin tuottaman digiauditoinnin selkeyteen ja kattavuuteen. ”Suurin vahvuus oli, että saimme Rubicin ansiosta ymmärrettävän kokonaiskäsityksen ICT-ympäristöstämme myös ihmisille, jotka eivät näitä asioita päätyökseen tee”, Japisson kiittää. ”Suosittelen Rubicia mielelläni vastaavanlaisiin projekteihin.”

Rubicin ja SUEKin yhteistyö jatkuu keskuksen verkkosivu-uudistuksen hankintaprosessin suunnittelulla ja kilpailutuksella.

Rubic HR Finland on riippumaton järjestelmähankintojen konsultointitoimisto, joka kuuluu Iodata Oy -konserniin yhdessä Lanka Creative Oy:n ja Fabula Productions Oy:n kanssa. #järjestelmäarki

Rubic