11 joulu
Mannerheimin lastensuojeluliitolle kilpailutettiin nykyaikainen ja tarkoituksenmukainen jäsenrekisteri – ”tosi hyvä fiilis jäi ja syntyi luottamus Rubiciin”
Avainsanat: CRM, CRM-konsultti, Hankinta, järjestelmäarki

Mannerheimin lastensuojeluliitto (MLL) on vuonna 1920 perustettu lasten ja lapsiperheiden hyvinvointia edistävä järjestö, jolla on yli 80.000 henkilöjäsentä. Aktiivisella järjestöllä oli ilmennyt tarve uudistaa järjestön yli kymmenen vuotta vanha jäsenrekisteri, jotta se voisi tarjota jäsenilleen palveluita entistä paremmin.

MLL:n hallintojohtaja Stina Stavén ja järjestötyön suunnittelija Sinikka Veijola ovat erittäin tyytyväisiä Rubicilta saamaansa tukeen.

”Tarvitsimme jäsenrekisterin kilpailutusta ja hankintaa varten konsultin, koska emme itse tienneet mitä on markkinoilla ja mitä eri järjestelmät maksavat”, Stina Stavén kertoo. ”Kysyimme järjestökollegoilta vinkkejä hyvistä kilpailutuskonsulteista ja sitä kautta tuli esiin Rubicin nimi”, Stavén jatkaa.

Huolellinen tarvekartoitus on tärkeää järjestelmien onnistuneen hankinnan kannalta. ”Rubic osasi kuunnella todella hyvin meidän tarpeitamme ja osasi sovittaa yhteen meidän tarpeemme ja markkinoilla olevat ratkaisut”, Sinikka Veijola toteaa tyytyväisenä. ”Rubicin ansiosta saimme käytyä kaikki hankinnan kannalta olennaiset asiat läpi ja saimme tarjouksesta kattavan ja sitä kautta oikean hinnan hankinnalle”, Veijola sanoo.

Stina Stavén ja Sinikka Veijola suosittelevat mielellään Rubicia vastaaviin projekteihin. ”Ilman muuta suosittelen ja olen jo suositellutkin!”, Stavén huudahtaa. ”Kaiken kaikkiaan hirveän hyvin sujui kaikki. Koskaan ei tullut sellaista oloa, että ei ymmärtäisi tai että ei tulisi kuulluksi. Ja välillä oli jopa hauskaa”, Veijola säestää naurahtaen.

Rubicin ja MLL:n yhteistyö jatkuu jälkiseurantapalavereilla, joissa varmistetaan, että jäsenrekisterin käyttöönotto on sujunut ongelmitta.

Artikkelikuva: MLL/Matti Matikainen.

Rubic HR Finland on riippumaton järjestelmähankintojen konsultointitoimisto, joka kuuluu Iodata Oy -konserniin yhdessä Lanka Creative Oy:n ja Fabula Productions Oy:n kanssa. #järjestelmäarki    

Rubic