19 syys
Rubic henkilökunnan omistukseen
Avainsanat:

Iodata Oy on myynyt Rubic HR Finland Oy:n enemmistö-omistuksen Kari Heikkilälle 14.9.2022 allekirjoitetulla kaupalla. Yhtiö jatkaa Kari Heikkilän ja henkilökunnan kokonaan omistamana yhtiönä toiminnan jatkuessa täysin ennallaan.

Perustimme yhtiön yhdessä 12 vuotta sitten. HR tulee siis yhtiön nimessä sanoista Heikkilä Rajamäki, sillä ei ole mitään tekemistä HR-liiketoiminnan kanssa. Pelkkä Rubic ei mennyt nimittäin kaupparekisterissä läpi. Kauppaan kuuluu oikeus pitää tuo R nimessä edelleen :-), vaikka Petrin rooli yrityksessä nyt päättyy.

Yhteiselle matkallemme mahtuu monta muutakin hienoa tarinaa, ne eivät unohdu. Mutta ennen kaikkea, te kaikki ihmiset ja työntekijät, jotka olette olleet matkalla mukana tähän asti, ette unohdu. Samalla kun Iodata kiittää panoksestanne ja yhteisestä matkasta, Iodata kiittää mahtavia yhtiön asiakkaita, joiden kanssa olemme saaneet kasvaa ja toimia. Jäätte erinomaisiin ja osaaviin käsiin.

Rubicilla on hieno tarina, historia ja tulevaisuus. Se on ollut myös kannattava koko toimintansa ajan.

Toivomme että näemme runsaslukuisena asiakkaamme, entiset ja nykyiset työntekijät sekä verkostomme perinteisellä Rubicin joulupuurolla 22.11.2022 yhtiön toimistolla Helsingin Kampissa.

Mainiota syksyn jatkoa, ollaan yhteydessä, jos haluat kysyä lisää!

Petri Rajamäki ja Kari Heikkilä

Kari Heikkila