IT-projektissa projektipäällikkö on avainasemassa projektin onnistuneen läpiviennin kannalta. Asiansa osaava IT-projektipäällikkö johtaa projektin asiakkaan kanssa sovittuun lopputulokseen, pitää projektin aikataulussa, vahtii kustannuksia ja raportoi projektin omistajalle projektin etenemisestä, kuten sopii odottaa. Rubicin projektipäällikön kanssa projektin omistaja kuitenkin pääsee sparraamaan asioita ulkopuolisen ammattilaisen kanssa ja saa uutta näkökulmaa tulevan muutoksen suunnitteluun. Usein ulkopuolinen henkilö tuo projektiin myös tarvittavaa särmää ja selkeyttä.

Rubicin asiantuntijoilla on vuosien kokemus  IT-muutoshankkeista projektipäällikön roolissa. Projektipäällikkömme johtavat tehokkaasti muutoshallintaa, tukevat johtoryhmätyöskentelyä, hallitsevat projektiin liittyviä riskejä kuten budjettia ja aikataulua sekä varmistavat sopimuksessa sovittujen asioiden toteutumisen. Projektipäällikkömme valvovat etuasi koko projektin ajan, sopimusneuvotteluista kriisitilanteiden ratkomiseen.

Onnistunut projektin johtaminen vaatii aikaa, toimialatuntemusta ja aiempaa kokemusta samankaltaisten projektien johtamisesta. Hyvä projektipäällikkö toimii tulkkina palveluntarjoajan ja tilaajansa välillä.

Ulkoistettu projektipäällikkö sopii organisaatiollesi erityisesti silloin, kun sinulla ei ole antaa projektille tarpeeksi resursseja tai projektiin liittyvää kokemusta ei ole organisaation sisällä. Käytä organisaatiosi aikaa ja voimavaroja niihin asioihin, joissa se on hyvä.

Kysy lisää tai sovi esittely!

Tarvitsetko apua CRM- tai ERP-järjestelmiin, IT-kumppaniin tai kapasiteettipalveluihin liittyvässä projektissa? Ota meihin yhteys niin katsotaan, voisimmeko olla avuksi!

Kari Heikkilä, managing partner
050 387 1133