Rubic vahvistaa yritysjuridiikan osaamistaan
Avainsanat: rubic, sopimushallinta, sopimustuki

Ohjelmisto- ja järjestelmähankintojen konsultointiin erikoistunut Rubic HR Finland on saanut merkittävän vahvistuksen, kun yritysjuridiikkaan erikoistunut Pekka Puolakka on liittynyt yrityksen omistajakuntaan.

Muun muassa Innofactorin hallituksessa ja Soraisen konsernitoimitusjohtajana toiminut Puolakka syventää Rubicin sopimustukipalveluita huomattavasti.

“Olen aina sanonut asiakkaillemme, että emme ole juristeja, mutta tunnemme IT-sopimusten käytännön vaikutukset erinomaisesti,” Rubicin toimitusjohtaja Kari Heikkilä sanoo. “Nyt pystymme tarjoamaan myös korkealaatuista juridista neuvontaa IT-sopimusten neuvotteluihin ja hallintaan. Olen erittäin iloinen saadessamme Pekan syventämään palvelutarjontaamme”, Heikkilä jatkaa.

“Rubic on erittäin hyvin hoidettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen konkreettisia hyötyjä,” Pekka Puolakka kuvailee. “IT-palveluiden merkitys kasvaa jatkuvasti ja Rubicin kaltaisilla yrityksillä on yhä suurempi rooli tulevaisuuden yhteiskunnassa. Olen innoissani mahdollisuudesta olla mukana Rubicin kasvussa”, Puolakka toteaa.

Rubic tarjoaa monipuolista tukea IT-palvelutoimittajien kanssa käytäviin sopimusneuvotteluihin. Rubicin tuen avulla asiakas varmistaa, että sopimukset tukevat organisaation toimintaa nyt ja tulevaisuudessa.

Kuva: Pekka Puolakka

Lisätietoja:

Kari Heikkilä, kari.heikkila@rubic.fi, 050 387 1133

Rubic