05 heinä
Jäitkö seinäkukaksi?
Avainsanat:

Kumppanin valinta on kriittinen prosessi, eikä sitoutuminen koskaan ole yksinkertaista. Kuka puristaa hammastahnaa väärästä päästä tuubia, kenen sukat on TV:n päällä, kuka on digitalisaation heikoin lenkki?

Laadimme leikkimielisen digimaailman parisuhdeoppaan tositarkoituksella. Toivomme sen herättävän ajatuksia. Miettiessäsi digikumppanin valintaa kyse on vakavasta sitoumuksesta, josta ero ja ositus saattavat muodostua yllättävän kalliiksi.

Parhaimmillaan hyvän kumppanin kanssa ollaan auringossa piknikillä ja työt hoituvat kuin itsestään. Kumppani ilahduttaa lahjoillaan ja huomioi sinut siten, että ette toivo tarinanne koskaan päättyvän. Tiedostaen kuitenkin, että sitoumukset ansaitaan arjessa, aamukahvin ja iltaisen hartiahieronnan välissä.

Meillä Rubicissa parisuhdeneuvonta on aina auki, olemme tehneet sitä kasvavalla menestyksellä jo lähes kymmenen tilikauden verran. Mukaan on mahtunut hienoja yhteiselle matkalle saattamisia, mutta myös tyylikkäitä, toisiaan kunnioittavia eroprosesseja.

Olemme käytössäsi valitessasi digiheilaa helluntaiksi tai juhlaseuraa jouluksi.

LATAA OPAS TÄÄLTÄ

Terveisin

Parisuhteita tositarkoituksella, tämän lehden konttori

Rubic