17 kesä
Rubic: uusia osakkaita ja kesäterveiset
Avainsanat: rubic

Rubic HR Finland laajensi omistustaan, kun huhtikuussa yhtiön osakkaiksi liittyivät pitkäaikaiset työntekijät Sanna Jankkari ja Mikko Roslakka. Heidän lisäkseen osakkaina on edelleen Kari Heikkilä, sekä Iodata sijoitusyhtiön kautta Petri Rajamäki, Jukka Leikola ja Pekka Puolakka.

Yhtiön liikevaihto laski hieman vuonna 2020 koronasta johtuen ja oli n. 650 000 euroa, toisaalta tulos parani selvästi edellisestä vuodesta. Kulut laskivat, kun kaikki työt tehtiin etänä ja tilaisuudet kuten yhtiön 10 v-syntymäpäiväjuhlat jouduttiin perumaan.

Olemme panostaneet kevään aikana omaan sopimus- ja palvelunhallintatyökaluumme ja julkaisimme juuri siitä uuden kehitysversion.

Tänä kesänä teemme töitä kesäkuun loppuun ja jäämme sitten lomalle. Palaamme töihin maanantaina 9.8.2021. Jos tulee tarvetta tai ongelmia, niin minä päivystän kesällä ja voitte olla heinäkuussa minuun suoraan yhteydessä.

Syksyn aloitamme etätöissä, kunnes kaikki ovat saaneet toisen koronarokotteen. Myöhemmin syksyllä tapaamme asiakkaitamme mielellämme aivan henkilökohtaisesti ja olette kaikki tervetulleita toimistollemme Helsingin keskustassa.

Mukavaa ja rentouttavaa kesää!

Kari Heikkilä
managing partner
Rubic HR Finland Oy
050-3871133

Rubic