Palvelusalkku

Sopimus- ja palvelunhallintaohjelmisto pilvessä.

Katso video

Sopimus- ja palvelunhallinta samassa paikassa

Palvelusalkku on sopimus- ja palvelunhallintaohjelmisto, jonka avulla organisaatio voi seurata kaikkien sopimustensa ja käyttämiensä palveluiden tilaa, niistä syntyviä kustannuksia ja mahdollisia riskejä helposti yhdellä silmäyksellä. Palvelusalkun avulla pienennät sopimus- ja palvelunhallintaan liittyviä riskejä. Palvelusalkku on kehitetty yhteistyössä suomalaisen SC Software Oy:n kanssa, ja se sijaitsee markkinoiden turvallisimmassa pilvessä, Microsoftin Azuressa.

Katso Palvelusalkun esittelyvideo alta.

Helppo

Sopimukset, niiden kustannukset, vastuuhenkilöt ja riskiarvio nähtävillä yhdellä silmäyksellä.

Tietoturvallinen

Ohjelmisto sijaitsee markkinoiden turvallisimmassa pilvessä, Microsoftin Azuressa.

Priorisoitu

Auttaa priorisoimaan kehitystehtävät, minkä avulla organisaatiosi suunnitelmallisuus ja riskienhallinta nousevat uudelle tasolle.

Asiantuntija apunasi

Säännölliset palvelunhallintapalaverit auttavat priorisoimaan IT-kehitystarpeet.

Palvelusalkun käyttöönotto

1

Palvelusalkku avataan organisaatiollesi ja sille valitaan pääkäyttäjä

2

Alkukoulutus, johon osallistuu pääkäyttäjän lisäksi usein johtoryhmä.

3

Sopimusten syöttö Palvelusalkkuun. Mitä tarkemmin sopimusten tiedot syötetään sinne, sitä tarkempaa tietoa tulevaisuudessa saat sopimustesi ja käyttämiesi palvelujen tilasta.

4

Palvelusalkku on käytössäsi ja voit seurata koko organisaation sopimusten ja käyttämien palvelujen tilaa Palvelusalkusta.

5

Säännöllisillä palvelunhallintapalavereilla varmistetaan, että sopimuksiin ja palveluihin liittyviä kriisitilanteita ei pääse syntymään. Palveluiden kehitystä ja niihin liittyvää budjettia on helppo priorisoida.

”Useilla asiakkaillamme on ollut käytössään sopimusten hallinnointiin vain Excel, vaikka he ovatkin tiedostaneet siihen liittyvät riskit. Nyt voimme tarjota mahdollisuuden saada sopimukset Palvelusalkkuun turvaan ja helposti löydettäviksi.”

– Kari Heikkilä, managing partner

Ota yhteyttä