Meille töihin?

Onko intohimosi asiakaskokemuksen parantaminen,
muutoksen johtaminen tai projektien läpivienti?

Lähetä CV osoitteeseen rekry @ rubic.fi

 

Lisätiedot:
Henna-Riikka Myrskylä
050 5743586
henna-riikka.myrskyla @ rubic.fi

Etsimme asiantuntijajoukkoomme IT-päällikköä.

Rubic HR Finland on vuonna 2010 perustettu Iodata-konserniin kuuluva digitaaliseen muutokseen erikoistunut konsulttiyritys. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 1,1 miljoonaa euroa. Autamme asiakkaitamme digitalisoimaan toimintaansa, tukien asiakkaan muutosmatkaa aina ensimmäisestä muutosajatuksesta muutoksen vaikutusten arviointiin asti.

Etsimme IT-päällikköä vakituiseen ja kokopäiväiseen asiakastyöhön pääkaupunkiseudulla.

Etsimämme IT-päällikkö toimii johdon neuvonantajana ja organisaation sparraajana ja auttaa asiakkaitaan valitsemaan tilanteen- ja tarpeenmukaiset digitaaliset palvelut ja teknologiat. IT-päällikkö osallistuu asiakkaiden IT-ympäristön kehittämiseen, muutosjohtamiseen ja palvelunhallintaan. Työhön kuuluu olennaisena osana toiminta- kehitys- ja projektisuunnitelmien tekeminen.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta IT-hallinnosta, prosesseista sekä palvelunhallinnasta. Arvostamme Cobit, ITIL, Lean, Prince sekä Kanban -osaamista. 
Työ on pääasiassa pääkaupunkiseudulla tehtävää asiakastyötä, jossa vaaditaan neuvottelu- ja dokumentaatiotaitoa. Toivomme 3-5 vuoden kokemusta vastaavasta työtä.

Palkkaamamme työntekijä pääsee osaksi Iodata-konsernin kasvavaa perhettä. Tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden, asiantuntevat työkaverit ja tuen ammatilliseen kehitykseen. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa.

Lähetä meille CV ja hakemus palkkatoiveineen rekry@rubic.fi tai kysy lisää Henna-Riikka Myrskylältä, henna-riikka.myrskyla@iodata.fi / 050 574 3586.