CASE

Allianssi ry

Rubic auttoi Allianssia ICT-kilpailutuksessa

Rubic auttoi nuorisotyön palvelu- ja vaikuttajajärjestö Allianssia valitsemaan sopivan ICT-palvelutuottajan. Koska Allianssi on julkinen hankintayksikkö, sen pitää lain mukaan kilpailuttaa säännöllisin aikavälein palveluitaan ja hankintaprosessin tulee noudattaa tiettyjä menettelytapoja ja käytäntöjä.

Allianssissa ymmärrettiin, ettei omasta takaa löydy riittävää ICT-alaan liittyvää tietämystä, joten se päätti ottaa avukseen ulkoisen konsulttiyrityksen. Suunnannäyttäjäksi valikoitui Rubic.

-Vaikutti siltä, että [Rubicin] henkilöt tunsivat toimialan ja meidän tarpeet hyvin, Allianssi ry:n talous- ja hallintojohtaja Ville Savilampi kertoo.

Kilpailutus aloitettiin ICT-ympäristön ilmakuvalla, jonka tuloksena saatiin tarkka käsitys vanhasta palvelukokonaisuudesta sekä tarvittava dokumentaatio kilpailutuksen läpi viemiseksi. Allianssi päätti jatkaa yhteistyötä Reittipalvelulla ja projekti jatkui tarjouspyyntö-materiaalin laatimisella, tarjousten vertailulla sekä päätössuosituksella.

Kilpailutus sujui kitkatta, ja Allianssissa ollaan tyytyväisiä lopputulokseen.

– Suurin hyöty oli koko ICT-palvelupaletin tuntemus. Saimme asiantuntijanäkemystä sellaisista asioista joita ei itse olisi tullut otettua huomioon, summaa Savilampi.

Katso oheiselta videolta asiakkaan mietteitä asiasta!

Tarvitsetko apua ICT-kumppanin kilpailutuksessa?

Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä

Samuli Laitinen

040 9015812

samuli.laitinen@rubic.fi

Case - Invalidiliitto ry
Case - Mercuri International Oy