PALVELUMME

Rubic HR Finland on vuonna 2010 perustettu konsulttiyritys, joka auttaa asiakkaitaan digitalisoimaan toimintaansa. Tavoitteenamme on tukea asiakkaan muutosmatkaa aina ensimmäisestä muutosajatuksesta muutoksen vaikutusten arviointiin asti. Tulemme kuitenkin mielellämme hätiin, jos millä tahansa digitaalisen kehittämisen osa-alueella kaivataan konsultointia tai käsipareja. Yhdessä sisaryritystemme kanssa voimme tarjota katkeamattoman asiantuntijaketjun viemään digihankkeesi maaliin asti.

Kehityshankkeet ja projektijohtaminen

Projektinjohtamispalveluidemme avulla varmistetaan muutoksen toteutuminen kustannustehokkaasti ja ajallaan, sekä projektin kytkeytyminen organisaation strategisiin tavoitteisiin.

Kilpailutukset ja sopimustuki

Ketterän kilpailutuksen avulla valitaan sopivimmat ja parhaat toimittajat sekä kumppanit. Sopimustuki varmistaa ketterän toiminnan kehittämisen myös jatkossa, kun tärkeimmät asiat huomioidaan jo ennen sopimuksen solmimista.

Työkalujen valinta ja käyttöönoton tuki

Organisaatioiden tarpeisiin sopivat työkalut varmistavat joustavampien toimintamallien tuomisen osaksi organisaatioiden arkea. Kaikissa Rubicin suosittelemissa vaihtoehdoissa on etuna nopea ja ketterä käyttöönotto.

Muutoshallinta

Johtamispalveluidemme avulla asiakkaidemme ympäristö pysyy jatkuvasti kilpailukykyisenä ja kustannustehokkaana sekä tukee toiminnan tavoitteita. Jalkautamme toimintamallin, jossa palvelusalkun avulla systemaattisesti seurataan palveluiden tilaa ja aikataulutetaan kehitysprojektit.

Rubic HR Finland Oy

KUMPPANISI DIGITAALISESSA MUUTOKSESSA

Tarkoitus on, että yhteisen tekemisemme myötä asiakas löytää omalle digitaaliselle kehityspolulleen, jonka suunta on kirkas. Uskomme, että jokainen asiakkaamme voi hyötyä ketterän kehittämisen periaatteiden omaksumisesta sekä leaniin pohjautuvasta kehittämisen suunnittelusta. Tuomme näitä ajatuksia mukanamme jokaiseen projektiimme.

Kannatamme myös ajatusta, että kehittämisen tavoitteet priorisoidaan palvelumuotoilun avulla. Kokemuksemme mukaan juuri palvelumuotoiluharjoitusten avulla koko organisaatio on mahdollista sitouttaa muutokseen ja varmistua siitä, millaisia palveluita asiakkaat tarvitsevat ja arvostavat.

Toimintamme kulmakiviä ovat:

 1. Ketterät projektimenetelmät ja lean-ajattelu
 2. Prosessien tehostaminen automaation avulla
 3. Palvelumuotoilu

Tarjoamme asiakkaillemme ajankohtaista ja puolueetonta markkinatietoa:

 • Eri järjestelmistä ja niiden kehitysnäkymistä
 • Mahdollisista toimittajista
 • Tiedonhallinta- ja projektityökaluista

 

Miksi Rubic?

 • Kädet savessa -kokemusta useista digitaalisista kehityshankkeista sekä IT-projekteista
 • Sopimustuen avulla tarkoituksenmukaisemmat toimitus- ja ylläpitosopimukset
 • Perinteisten ja ketterien projektimenetelmien käytännön soveltamisen tuntemus
 • Älykkäitä käsipareja ja helpottavia työkaluja muutoksen läpivientiin
 • Koko organisaation ajan tasalla pysyminen säännöllisen viestinnän ja raportoinnin kautta
 • Valmiit projekti- ja dokumenttipohjat työn eri vaiheisiin
 • Puolueeton toimija, jonka tavoitteena on auttaa myös toimittajia tarjoamaan asiakkaalle sopivinta ratkaisua

Tarvittaessa nopeasti käytössä koko Iodata-konsernin henkilöstön asiantuntemus.

Kiinnostuitko?