Suunnitteletko järjestelmä- tai ohjelmistohankintoja? Rubicin asiantuntijat auttavat tarpeiden tunnistamisessa ja kustannustehokkaassa kilpailuttamisessa
Avainsanat: etätyö, hankintakonsultointi, kilpailutus, korona

Koronaviruksen aiheuttama laajamittainen siirtymä etätöihin on pakottanut usean yrityksen, järjestön ja liiton investoimaan uusiin etätyön mahdollistaviin järjestelmiin. Myös Business Finlandin ja ELY-keskusten jakamat koronatuet ovat kiihdyttäneet monen organisaation järjestelmähankintoja.

Ennen hankintaprosessin käynnistämistä kannattaa kuitenkin käyttää hetki aikaa nykytilanteen analysointiin sekä eri kehitysvaihtoehtojen tunnistamiseen. Minkälaisiin järjestelmiin ja palveluihin kannattaisi investoida, jotta niistä saatu hyöty olisi mahdollisimman suuri ja pitkäkestoinen?

Hankinnoissa on järkevää luottaa asiantuntevaan kilpailutuskonsulttiin, jos hankinnan kohde tai tarkoitus on vähänkin epäselvä. Vääränlaisella kilpailutus- ja hankintaprosessilla voi saada omiin tarpeisiinsa sopimattoman ja kalliin lopputuloksen, jolloin investointi valuu hukkaan.

Rubicissa autamme vuosittain kymmeniä asiakkaita erilaisissa järjestelmähankinnoissa ja –kilpailutuksissa. Lisäksi tarjoamme sopimustukea erilaisten IT- ja palvelusopimusten neuvotteluun ja hallintaan. Asiantuntijamme tuntevat markkinoilla olevat palvelut ja ratkaisut, ja tietävät mitkä toimittajat pystyvät tarjoamaan haluttua palvelua halutulla hinnalla.

Jos organisaatiollasi on edessä uusien järjestelmien tai ohjelmistojen hankinta, niin ota yhteyttä. Autamme mielellämme.

Rubic