Vanhempainliiton verkkosivu-uudistus

Julkaisimme uuden asiakastarinan Suomen Vanhempainliiton verkkosivu-uudistuksen suunnittelusta ja verkkosivutoimittajan kilpailutuksesta.

Suomen Vanhempainliitto oli vanhan sivustonsa kanssa ajautunut meille tuttuun tilanteeseen, jossa vanhaa sivustoa oltiin ylläpidetty jo useampi vuosi ilman suurempia uudistuksia. Kuten yleensäkin järjestömaailmassa, myös Vanhempainliiton sivustolla haasteena oli suuri määrä sisältöä: vaikka sisältö olikin hyvää ja relevanttia, ei oikeaa materiaalia meinannut löytää sivustolta runsauden keskeltä. Myös sivuston ulkoasu kaipasi päivitystä eikä vanhan julkaisujärjestelmän ylläpitotoiminnallisuudet enää vastanneet nykypäivän vaatimuksia omatoimisen räätälöitävyyden ja joustavien laajennusmahdollisuuksien osalta.

Suunnittelu lähti liikkeelle käyttäjäryhmien määrittelystä josta edettiin teknisten vaatimusten määrittelyn kautta potentiaalisten toimittajien vertailuun ja parhaiten sopivien kontaktointiin ja tarjousten vertailuun.

Käy lukemassa Vanhempanliiton järjestöasiantuntijan, Valtteri Tervalan haastattelu ja mielipiteet tuottamastamme palvelusta.